may favorites

02 June 2018

Hellurei ja ihanaa kesäkuuta! Tämä kuukausi alkoi mulla hieman ristiriitaisin fiiliksin, toinen jalka kesälomalla ja toinen vielä koulujutuissa kiinni, mutta tämän kesän agendana mulla on todella ottaa hieman lepiä ja tehdä kaikkea kivaa. Toukokuu oli tosi kiireinen ja viime kuun postaukset jäivät vähiin. Nyt kuitenkin vilkaistaan mun toukokuun suosikit ja toivotaan kesäkuusta parempaa blogikuukautta!  Hello and happy June! This month began with contradictory feelings, cause I'm half on holiday and the other half is still working on school. But this summer I'm gonna have more me-time, take a rest and do something fun. May was very busy and my blog was quite inactive during last month. Let's hope that June will be better and see my may favorites!

mayfaves
s a l v a t o r e  f e r r a g a m o  i n   c a n t o  d r e a m  hajuvesi / edt
Tämän hajuveden mulle lahjoitti siskoni, joka ei ilmeisesti tykännyt tästä tuoksusta. Kyseinen siskoni itse asiassa tutustutti mut Salvatore Ferragamon In Canto-tuoksuihin ja multa löytyy myös toinenkin tämän merkin hajuvesi. Itse tykkään tästä tosi paljon - kivan pirteä, makea ja kirpeä tuoksu, joka sopii täydellisesti kevään tai kesän hajuvedeksi! Mä rakastan tuoksuja ja etenkin makeita ja söpöjä sellaisia! Ja kuten näkyy, oon aika ahkerasti tätäkin suihkutellut...  I got this perfume from my sister, since she didn't like the scent. In fact she was the one who introduced me to Salvatore Ferragamos perfumes and I actually did have one from this brand already. I love this perfume, it's sweet, crisp and perky, that's perfect for spring or summer! I love sweet scents and as you can see I've used this quite a lot...

mayfavem o n k i  juomapullo / water flask
Tarvitsin itelleni hieman pienemmän ja kevyemmän vesipullon, koska mun Clas Ohlsonin pullo ei ehkä ole sieltä kätevämmistä päästä. Tätä pulloa jaksan kantaa jopa lenkillä ja se mahtuu hieman pienempiinkin laukkuihin ja reppuihin. Ja onhan tää nyt supersöpö avokadoineen! Ja hei oon aika ylpee tästä muokkauksesta - näyttää nimittäin ihan, että tää pullo leijuisi ilmassa, haha!  I needed a smaller flask to carry my water and this one was just the perfect size. I can take it with me anywhere and it fits my smaller backpack too. And of course, it's just too cute with its avocados!

mayfave3
f l o  sovellus / app
Mun ensimmäinen appi-suositukseni, joka todellakin on worth it - vaikka ilmainenhan tämä on. Eli yksinkertaisuudessaan sovellus kuukautiskierron tarkkailuun, joka laskee ja kertoo milloin menkat on alkamassa ja kuinka pitkään ne kestävät. Lisäksi tää appi ilmoittaa tarvittaessa, milloin pillerit pitää aloittaa sekä monelta ne pitää ottaa. Mulle noi ilmoitukset on todella käteviä, koska joskus sen pillerin vaan unohtaa ja viimeistään tää sovellus muistuttaa siitä.  My first app recommendation ever, but it's definitely worth it - even though it's free. All in all it's just a simple period tracker, which tells you whenever your period is starting and how long they'll last. Also you can have notifications for your pill, when you need to start them and when you need to take them.

mayfave5u r t e k r a m  deodorantti / cream deo
Näin luonnonkosmetiikkaan hurahtaneena, myös Urtekramin tuotteet on tullut tutuksi (psst. voisin tehdä myös tästä tuotemerkistä erillisen postauksen, kommentoi alas jos sua kiinnostaa!). Ensinnäkin rakastan kookosta - sekä makua, että tuoksua. Eli oikein passelintuoksuinen, mutta melko mieto. Tää dödö tuntuu samalla kosteuttavalta (nimikin sen kertoo, cream deo), mutta pito ei välttämättä ole parhaimmasta päästä. Kuljetan tätä kuitenkin (useimmiten) mukanani, joten sipaisen sitä tarvittaessa lisää. Harvemmin kuitenkaan tarvitsee, koska hikoilen yleensä jostain ihan muualta, kuin kainaloistani - tissihiki, kamalin hiki.  I've been very into organic cosmetics and I've liked several products from Urtekram (I'd love to share more from this brand, so if you want me to write about them, please let me know in the comments below!). First of all I love coconut - the taste and the scent. So the fragrance is great, even though it's quite mild. This deodorant is very creamy and moisturizing, but it might not be the best to keep the sweat out. I carry this with me, so I can add it if I need to - it's rare, but sometimes it is needed.

mayfave2
g i n a  t r i c o t  hiusdonitsit / scrunchies
Voi kyllä! Donitsit - ne hemmetin rumat hiusdonitsit mitä äitini aikoinaan käytti ja heitti pois jok'ikisen kun siskojeni kanssa haukuttiin ne. Ja nyt, ne on tullut takaisin. Ja voi kuinka äiti nauroikaan näille, kun esittelin huvittuneena ihania hiusdonitsejani. Ymmärrän hyvin niitä, jotka eivät vieläkään syty näille, mutta ai että - minä tykkään! Ei kiristä, ei tunnu epämukavalta, eivätkä hiukset tunnu kärsivän niin paljon. Lisää kiitos!  Oh yes! These little ugly accessories are back! My mom used to wear them a lot and eventually she threw them away cause me and my sisters criticised them. And now, they're back. And oh how my mom laughed at me when I showed her these! I get it if you don't like scrunchies, but I like them! They aren't too tight, don't feel uncomfortable and my hair seems to look better. More scrunchies please!

Ja hei, mikä oli sun toukokuun suosikki? Kivaa kesäkuuta just sulle!
Follow me on Blogger or Bloglovin

12 comments

 1. Mäkin juuri julkaisin oman suosikit postauksen :D Aivan ihanat noi viiva yksityiskohdat kuvissa ja toi juomapullo on kyl tosi söpö :3 Mäkin käytän nykyään hiusdonitseja xD Niillä saa rennomman näköisen lookin kuin perus ponnareilla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, kävinkin sen jo tsekkaamassa! ♥ Oi kiitos! Ja hiusdonitsit on kyllä parhaita! :D

   Delete
 2. Oi, tuo juomapullo on aivan ihanan näköinen! <3

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Ihana postaus ja ihania suosikkeja ♥ Itsellä tuo Flo -app on ollut kanssa ihan huippu, kun voi nopeesti tarkistaa tilanteen eikä tartte luottaa omaan muistiin ainoastaan :D En oo tiennytkään, että Urtekramilla on dödöjäkin! Tuo on vissiin ihan alumiiniton, kun on luonnollinen? Täytyy mennä kurkistamaan uudelleen kaupassa niiden hyllyä, koska toi vois olla just paras kesäksi :) Ja siis kuinka söpö tuo juomapullo <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ane! ♥ Tosta Flo:sta on ollut kyllä paljon hyötyä, oma muisti ei nimittäin aina riitä muistamaan. :D Joo, tuossa vähän googlailin ja ainakin tämä kookoksen tuoksuinen on alumiiniton, mutta Urtekramin Deo Crystal-dödöt taas sisältää alumiinia. :/ Cream Deot taitaa olla alumiinittomia. :)

   Delete
 4. Oi ihana juomapullo! Munkin suosikkeja on nuo hiusdonitsit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookin! Ja ihana kuulla, hiusdonitsit best! :D

   Delete
 5. Aaaaww toi juomapullo on niin suloinen!♥

  ReplyDelete
 6. Oi täälläkin yksi hiusdonitseihin hurahtanut! Ihan parhaita ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, ihana kuulla! ♥ Ne on kyllä parhaita!

   Delete