home sweet home

26 March 2020

Terveppä terve. Kuvien vähyyden perusteella, tässä postauksessa ei ole kyse kodin esittelystä tai mistään muusta sen kummemmasta. Kotona siis ollaan. Etätyöpäivät ovat onneksi tulleet tutuksi, mutta tällä volyymilla etäpäivien viettäminen kotona saattanee aiheuttaa mökkihöperyyttä. Siksi ajattelinkin, että ehkä nyt olisi hyvä aika blogille.

En ole kirjoitellut aikoihin, joten tekstin tuottaminen tuntuu hieman vaikealta. Sen lisäksi myös kamera on pysynyt visusti hyllyssä omassa laukussaan, vaikka muutamia räpsyjä olen nappaillut. Helmikuu oli hiljainen omien menojeni takia, mutta nyt tuntui oikealta ajalta saapua takaisin blogin pariin. Etenkin kun tilanne on nyt tämä. Hyvin kotoisa.

homesweethomeEn aio lietsoa paniikkia tai edes puhua aiheesta sen enempää, koska siitä löytää muualta yllin kyllin luettavaa. Olen katsellut Netflixistä Studio Ghiblin elokuvia, kirjoitellut päiväkirjaa, bujoillut, juonut paljon kahvia, tehnyt töitä ja siivoillut, että meillä olisi täällä mahdollisimman kiva viettää etäpäiviä. Salaa myös toivon, että saisin enemmän aikaa blogille, mutta siitä en mene takuuseen - tälläkään kertaa.

Mikä olisikaan parempi aika jakaa lempibiisini vuosien ajalta, kuin nyt. Miten teidän viikkonne on mennyt?

Follow me on Blogger or Bloglovin

Post a comment