huawei honor 7 lite

11 September 2016

lupailin täällä bloginkin puolella itelleni, et ostan vihdoin uuden puhelimen mun iphone 4s - vanhuksen tilalle. eilen sain sen lunastettua ja oon honor 7 liten uusi ylpeä omistaja!

I think I made a public promise in this blog, that I'd buy myself a new phone and finally get rid off my old iphone 4s. yesterday I got it done and now I'm honored (eheh) to be the new owner of honor 7 lite.

IMG_9431
aion siis nyt tehdä teille pienoisen arvostelun, jos satutte olemaan puhelimen tarpeessa, ettekä halua käyttää siihen koko omaisuutta. tällä puhelimella on hintaa tosiaan siis alle 200 €, joka on nykyään jo tosi halpa puhelimesta. tein toki alkuun vähän tutkimusta, kannattaako tätä ostaa ja näin parin päivän käytön jälkeen voin sanoa että kannatti. hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan. :-)

okay, so what I'm going to do, is a little review if you're in need of phone which doesn't cost you a fortune. this phone costs less than 200 €, which is a very affordable price nowadays for a smartphone. I did some investigation before I bought this - if it was worth it and not just a toy. and after these few days I can say it was. price-quality ratio is really on point. :-)

IMG_9436
hyviä puolia honor 7 litessä on ensinnäkin koko. vaikka se onkin mun iphone 4 s verrattuna tosi paljon isompi, se ei oo kuitenkaan liian iso. se on mukavan kevyt ja ohut (mutta ei sentään niin ohut, että se vois taipua...). itse valitsin väriksi kullan, joka osoittautui tosi nätiksi valinnaksi. eli ulkoasu on ainakin mun silmää miellyttävä. sormenjälkitunnistin on ihan mahtava ja kamera (etenkin etukamera) on osottautunut tosi hyväksi. ja ehkä tärkein - akku oikeesti kestää. iphonella piti aina miettiä, et uskaltaako tätä sovellusta avata kun jäljellä on 'enää' 38 %.

pros about honor 7 lite are first of all  the size of it. even though it's a loot bigger than my iphone 4 s, it's still not too big in my hand. it's nicely light and thin (but not too thin - so that it could bend...). I chose the color gold and it turned out to be very pretty. so the layout is very nice in my eyes. the fingerprint censor is awesome and the camera (especially front camera) proved to be great. and then the most important thing, the battery actually lasts. with my iphone, I always had to be careful if I was going to open an app and there was 'only' 38 % battery left.

IMG_9439
huonoja puolia - ööö - onko niitä? no okei, on. ensinnäkään en tykkää androidin hymiöistä... ne on niitä outoja möllejä joilla on naamat. toisena, sovellukset (etenkin whatsapp) ei anna mulle ilmotuksia välillä ollenkaan, ennen kuin avaan itse sovelluksen.

onhan tässä totuttelemista, mut tykkään kyllä silti niin kovasti, että huonot puolet jää aika pieniksi. vielä pari kuukautta sitten olin vannoutunut iphonen käyttäjä ja suunnitelmissa oli ostaa uus sellainen. onneks mun mieli muuttu ja rahat säilyi. suosittelen honoria kaikille, joille on tärkeetä puhelimessa toimivuus ja edullisuus, mut myös kiva ulkoasu. :-)

cons - umm - are there any? well ok, there are. first of all, I don't like the android emojis... they're those weird blumps that have faces. secondly, my apps (especially whatsapp) at times doesn't give me any notifications at all, before I open the app.

there is a lot to take in, but I still like this so much that the cons are very minimal. few months ago I was a committed iphone-user and I was planning on buying a new one. luckily I changed my mind and I saved my money. I recommend honor to everyone, who thinks functionality and affordability (and also nice layout) are important when choosing a phone. :-)

11 comments

 1. Minä minä minä! Omistan juuri samaisen puhelimen :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, että sä löysit uuden puhelimen! :-) Se on niin raivostuttavaa, kun vanha alkaa todellakin vedellä viimeisiään ja sammuilee + muuta mukavaa... :D Mutta kun sen uuden puhelimen saa, niin fiilis on mitä mahtavin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. totta. :-D pitää vaan osata alkaa totutella näihin kaikkiin ylellisyyksiin! :p

   Delete
 3. Vaikuttaa tosi hyvälle puhelimelle! :) Täytyykin siis ehkä ostaa tää seuraavaksi kun vanha luuri alkaa vetelemään viimeisiään :'D Mukavaa maanantaita! :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen kyllä ostamaan, jos ei oo väliä onko se applen vai ei. :-D onneks mäkin tajusin, että puhelimia on muitakin ja tosi hyviä sellasia! :-)

   Delete
 4. Hankin kans pari päivää sitten Huawein P8 Liten kylläkin, ja onhan Huawin emojimöllyköihin totuttelemista. Ei pistä mun silmääni laisinkaan, mutta puhelin on onneksi hyvä. Otin myös kultaisen värisenä, sillä mulla on ollut aina valkoinen, yhtä pinkkiä lukuunottamatta. Niin mun puhelinvärimaailma 9 vuotiaana. :P Applea mulla itsellä ei oo koskaan ollut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha mulla sama, valkosta on ollut eniten, muutama musta ja yksi pinkki. :-D

   Delete
 5. Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä luurilta! pitääpä harkita tuota sitten kun tästä mun luurista aika jättää :) Nätin värinenkin vielä!

  ♥: Sofia, FashionSituation

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen kyl lämpimästi! :-) hintakaan ei tuntunu oikeen missään. :-D

   Delete
 6. by these specs it loos like it is a great phone.

  Huawei Honor 7i Features

  ReplyDelete