what's going on?

27 March 2019

Tänään luvassa ihan vaan kuulumisia, joita oon viimeksi kertoillut teille viime vuoden puolella. Eli ehkä on jo aikakin? Viimeisimmän postauksen, eli hiustenkasvatusprojekti-tekstin olin väsännyt lähes valmiiksi jo helmikuun alussa. Ottanut kuvat, muokannut ne ja aloittanut kirjoittamaan, mutta jotenkin sen julkaiseminen tuntui vaan ylitsepääsemättömän vaikealta. Ja koska en sitä saanut postattua, kirjoitin myös kuulumispostauksen valmiiksi - joka tosin on jo roskakorissa. Tänään olisi tosiaan luvassa kuulumisia, mutta myös vähän pohdintaa bloggaamisesta.

whatsgoingon
Tässä maaliskuussa mulla oli loma, jonka jälkeen alkoi tämän kevään toinen jakso koulussa. Loma ei alkanut kovin hyvien uutisten merkeissä ja viikko meni oikeastaan itseäni keräillessä. Tosin loman lopuksi sain myös niitä hyviäkin uutisia. Sain myös viettää aikaa ystävieni, äitini ja muiden sukulaisten kanssa - mikä on aika erikoista! Harvemmin tulee nähtyä näin montaa kivaa tyyppiä yhden viikon aikana. Koulu on mennyt ihan kivasti, vaikka podenkin välillä liiallista täydellisyyden tavoittelua (ja asteikolla 1-5, nelonenkin tuntuu joskus "ihan surkeelta"). Oikeastaan odottelen tässä kevättä, kurssien loppumista ja kesää - mutta pliis, ilman niitä helteitä. Tai vaihtoehtoisesti viettäisin kesäni mielelläni ilmastoidussa paikassa, meidän koti ei sitä tuntunut olevan viime kesänä.

(1)Bloggaaminen tuntui alkuvuodesta sujuvan niin helkutin hyvin, että tää pieni tauko on tuntunut erityisen raskaalta - tai ainakin ärsyttävältä. Mun onnekseni bloggaaminen on kuitenkin "vain" harrastus, joten silloin kun on kiireistä, blogi tuntuu olevan se ensimmäinen paikka, josta sitä aikaa voi ottaa pois. Mutta kuten oon monesti tätä toitottanut, blogi on mun turvapaikka ja paikka, jossa voin toteuttaa itseäni, joten en siitä kovin mielelläni aikaa verottaisi. Ja muutenkin mun fiilikset blogin kirjoittamisesta ovat vähän sekavat, kun en oikein tiedä mikä musta tuntuu hyvältä postata ja mitä te haluaisitte lukea. Tuote-esittelyitä tullaan mun blogissa luultavasti näkemään vähemmän, mutta mahdollisesti saisitte joskus nähdä mun tekemiä videoita (jos mä vaikka vihdoinkin ryhdistäytyisin ja julkaisisin niitä tai vaihtoehtoisesti editoisin ne loppuun?). Kiinnostaisiko teitä? Ihanaa muuten huomata, että postauksia kuitenkin luetaan ja maaliskuussa mun blogissa on vierailtu ennätyksellisen paljon, ottaen huomioon postauksien puutttumisen. Kiitos!

Ps. Surullista, mutta totta - täällä ikävöidään edelleen joulua ja odotetaan jo seuraavaa. Niin, oonhan kertonut jo, että oon jouluttaja? Kivaa maaliskuun vikaa viikkoa! ♥ Sorry folks, I got lazy and didn't feel like translating this unnecessary ramble. So you won't miss a thing. See ya on my next post!

Follow me on Blogger or Bloglovin

Post a comment