my summer in a nutshell

16 August 2019

lifeHelou! Täällä kirjoitteleepi hyvin väsynyt, mutta onnellinen Sanni. Kesäloma alkaa olla lopuillaan ja pian alkaakin jo koulu. Kesä on mennyt jälleen kerran opiskellessa ja välillä lomaillessa. Kesätyönhaku ei tuottanut tulosta, joten päätin ottaa muutaman kurssin kesälle. Itse lomailu jäi loppukesään, jolloin tekemistä löytyi jopa enemmän, kuin opiskelun muodossa. Alkukesän vietin fyysisesti koulunpenkillä, sekä kotona esseiden parissa. Eli todella mielenkiintoista ja kivaa kesäpuhdetta.

life (2)Juhannuksen vietin mökillä, mutta muuten mökkeilyä tuli kesällä harrastettua aivan liian vähän. Sain tosin viettää ainakin yhden mökkiviikonlopun parhaan ystäväni kanssa (terkkuja Lauralle ♥). Heinäkuussa vietin synttäreitäni ystävien, viinin ja juustojen kanssa. Hankin myös kuntosalijäsenyyden uudella salilla ja herättelin mielenkiintoani piirtämiseen pitkästä aikaa. Pitkin kesää suunnittelin myös siskoni polttareita, vietin aikaa salaisissa palavereissa ja onnistuttiin yllättämään hänet.

life (3)Viimeisinä kesälomapäivinä vierailin sekä vanhempieni, että kummieni luona, joita en ole nähnyt iäisyyksiin. Viime päivät vietin äitini kanssa. Käytiin muun muassa Talvipuutarhassa ja tavattiin myös muita sukulaisia. Huh. Kesähän ei vielä ole ohi, mutta koulun alkaessa, tulee väkisinkin fiilis syksystä. Kesä oli loppujen lopuksi aivan ihana, vaikka arkea kaipaankin. Uusia juttuja on tulossa ja niistä kirjoittelen ehkä myöhemmin. Bloggaamisen pariin olisi myös ihana palata säännöllisemmin, mutta sen iänikuisen lupailun ja höpöttelyn jätän tähän.

Quick translation to my possible international readers! My summer was filled with studying, friends and family. I got to see my best friend, visited my grandparents and my family. I was also part of arranging my sister's bachelorette party, did secret meetings and managed to perfectly surprise her. Summer has been lovely so far and hopefully yours has been too. It is not over, but I am ready for autumn (and Christmas). 

Miten sun kesä on mennyt? ♥
Follow me on Blogger or Bloglovin

Post a comment