october bullet journal setup

24 September 2019

Jälleen kerran luvassa bujoilua, tällä kertaa lokakuun sivujen merkeissä. Kuten olenkin viimeisimmissä bujo-postauksissa maininnut, oma tyylini tehdä bujoa alkaa vihdoinkin muotoutua ja kehittyä. Tykkään vaihtelusta, mutta tällainen minimaalinen tyyli kulkee täydellisesti käsi kädessä mun taitojen kanssa. Piirrustelua löytyy myös lokakuun sivuilta, joihin olen saanut inspiraatiota Pinterestistä. Muita bujo-aiheisia postauksiani pääset lukemaan täältäOnce again it is time to share some bullet journal inspiration through my October setup. My way of journaling has definitely developed and even though I like variation on my bujo, minimalism is the key on my journal. And it goes well with my skills, since I'm not the most artful person. I managed to draw some sketches on this layout, which are inspired by illustrations on Pinterest.

bujo_lokakuu(2)bujo_lokakuubujo_lokakuu(4)bujo_lokakuu(3)bujo_lokakuu(5)Näihin sivuihin käytin yhteensä kolmea eri kynää ja kahta washi-teippiä. Oon niin ihastunut näihin ruudullisiin washeihin ja niitä olenkin viljellyt nyt erityisen paljon bujossani. En maltakaan odottaa joulua ja uutta vuotta, jolloin pääsen aloittamaan uuden bullet journalin paremmalla mindsetillä - eli mä saan tehdä bujostani tylsän, jos mä itse siitä tykkään. Ja okei odotan myös syyslomaa, joka alkaakin jo muutaman viikon päästä! Miten teillä on lähtenyt syksy käyntiin ja oletko tehnyt bullet journaliaI only used three pens and two washi-tapes on this October setup. I love these grid tapes and in fact, I can't wait new year and new bullet journal. Because I actually can make my bullet journal as boring and minimal as I want, right? How's your autumn and have you been journaling?Follow me on Blogger or Bloglovin

2 comments

 1. Hei wau, tosi kivannäköisiä sivuja! Diggailen myös ite tollasesta minimalistisesta tyylistä. Oon tässä jo aika pitkään harkinnut bujoilun aloittamista, mutta oma perfektionismini puskee vähän poispäin... Pelottaa, että päädyn tuskailemaan liikaa kevyesti vinojen viivojen tai tärisevän jäljen takia :D Tottakai sitäkin oppisi sitten sietämään, joten saa nyt nähdä.

  Syksy rullailee tässä omalla painollaan! Kirjotan muutaman aineen lisää ylppäreissä, jotta ensi kevään korkeakouluhakuprosessista tulisi kenties vähän stressittömämpi. Samalla koitan hakea töitä – ja löytää myös mieluisia sellaisia. Eilen ripustin jouluvalot huoneeseeni, hihii!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anu! ♥ Suosittelen kyllä lämpimästi, jos kiinnostaa! Itsekin alunperin aloitin bujoilun tyhjän paperin kammon takia. Nykyisin bujoilu onkin tosi paljon helpompaa ja kivempaa, kun tietää mitä itse osaa! Ja bujoillessa se perfektionismikin on vähentynyt. :)

   Tsemppiä superpaljon kirjoituksiin, ne taitaakin nykyisin olla tärkeämmässä osassa korkeakouluhaussa. Ja työnhakuun myös, toivottavasti löytyy kiva paikka. :) Ihanaa! ♥ Jouluunhan on enää alle kolme kuukautta, eli oikein hyvä aika jouluvaloille!

   Delete