november bullet journal setup

04 November 2019

novemberbujoHei taas! Tämä syksy on ollut muutoksien täyteistä sekä kiireistä aikaa, mutta bujoilun olen jotenkin saanut aina mahdutettua aikatauluuni! Lokakuun sivujen mukaisesti lähestyin marraskuun sivuja ilman sen suurempaa teemaa tai ideaa. Avainsanat marraskuun sivuille voisivat olla paperipussi, harmaa ja pallurat? Kuulostaa hyvältä!  'Ello again! Though this fall has been busy, I have managed to arrange some time to work on my bullet journal. November's theme was quite similar to October's, which means that there isn't any specific theme. Keywords for November's setup could be paper bag, grey and dots... Oh, sounds so fun eh?

november_bujo(2)
november_bujo(3)
november_bujo(4)Aika simppeliltä näyttää, eikös? Näihin sivuihin olen käyttänyt kolmea kynää, joista harmaa sivellintussi on Ecoline pastel -setistä, valkoinen on Pilot Pintorin maalikynä ja loput räpellykset olen tehnyt Pigma Micron 1.0 -kynällä (jota muuten käytän lähestulkoon aina ja kaikessa). Paperiset yksityiskohdat on revitty paperipusseista, joissa olen kantanut kaupasta tomaatteja ja omenia.  Quite simple, I think. I only used three pens on this setup, two washi-tapes and paper bags, I have carried from the market.

Bullet journaliin liittyvät postaukset ovat selkeästi kiinnostaneet teitä ja siksi niitä olenkin pommittanut tänne enemmän, kuin muuta sisältöä. Lisäksi bujoilu on mulle mieluista ja kivaa jaettavaa! Millaisia postauksia sä haluaisit lukea?

Follow me on Blogger or Bloglovin

Post a comment